sdps

СДПС

Посебно је задовољство што смо већ више од три године континуирана и стратешка подршка пројекту компаније СДПС Београд која, осим пословне, има и изражену друштвено одговорну компоненту.

Наиме, у питању је компанија која ради на пословној рехабилитацији особа са инвалидитетом и они чине 80 одсто запослених и невероватна су снага и мотор компаније која се бави производњом папирне галантерије, термо ролни, етикета, разних формата кеса, штампаног и канцеларисјког материјала.

Захваљујући нашој сарадњи успели смо заједнички да допринесемо запошљавању особа са инавилидитетом, а Андрија Мајсторовић, сада захваљујући том пројекту, пронашао је свој пут на позицији менаџера људских ресурса.

Директор компаније, господин Срђан Радивојевић објаснио је да је мотивација била таква да као компанија буду пример добре праксе и добрих пословних обичаја и да створе најбоље могуће услове за рад и право задовољство у пословању за све.

Проф. др Срећко Бачевац објаснио је да је сарадња са Фондом за развој Републике Србије препозната као стратешка и логична и остварена је кроз подстицајни кредит за развој предузетништва и кредит за трајна обртна средства.

Верујући да се наша пословна прича овде не завршава, надамо се да ћемо заједнички успети да остваримо идеју о отварању стратешког центра за окупљање и развој бизнис идеја особа са инавилдитетом, а фокус би био на младим људима од 19 до 24 године који би учествовали на конкурсу за најбољу бизнис идеју.

Заједно заиста можемо да градимо услове за успех за све.

Comments are closed.