europak

Eуропак д.о.о.

Еуропак д.о.о. је некада, давне 1996. године кад је основан, био занатска радња, док је данас ово компанија са 150 запослених један од највећих произвођача и дистрибутера сунђера и нехемијских производа у Србији и региону.

Импозантан развој, модернизација и ширење на тржиште у више од 25 земаља, при чему извоз чини око 40 одсто укупне просечне продаје, постали су део пословне реалности ове компаније која је велику подршку од 2008. године добила од Фонда за развој Републике Србије.

Захваљујући препознавању идеје и потенцијала, Еуропак д.о.о. је још од стар ап пројекта имао снажан ветар у леђа од стране Фонда у више различитих сегмената- од набавке опреме за линијску производњу до изградње магацина који је на више од 10.000 квадрата.

У таквим условима настала је једна модерна и стабилна српска фирма посвећена сталном унапређењу квалитета производа, амбалаже и производних операција. Опредељени за даљи раст и развој, у сарадњи са Фондом, компанија Еуропак д.о.о. наставиће да развија своје идеје.

 

Comments are closed.