obuka

ОБУКА

Заједно до подршке за развој ваших пословних идеја

 

Фонд за развој Републике Србије, заједно са Привредном комором Србије, у наредном периоду организоваће бесплатне обуке за привреднике.

Обуке су намењене свима којима недостају подршка за развој бизниса, привредницима чије идеје о пословању захтевају и финансијску помоћ и заинтересованима за приступ информацијама на који начин је могуће да учествују и добију неопходна средства из фондова Европске уније која, по повољним условима, пласира Фонд за развој Републике Србије.

Ако желите да се информишете из прве руке, решите недоумице око прикупљања документације и добијете помоћ експерата најбоље је да учествујете у овим потпуно бесплатним обукама. Први састанак о условима за конкурисање за кредите за трајна и обртна средства и инвестиционе кредите у оквиру програма који Фонд спроводи са Европском инвестиционом банком биће одржана 23. фебруара 2024. године са почетком у 11 часова у београдском конгресно – пословном Сава центру, док су следећи сусрети планирани за 14. март у Нишу и 25. март у Новом Пазару.

Европска инвестициона банка је банка Европске уније и своја средства, између осталог, пласира са циљем подршке малим и средњим предузећима која промовишу вредности и пословну политику ЕУ. Са Фондом за развој Републике Србије има успешну сарадњу, а кредитна линија која је недавно активирана нуди средства по веома повољним условима.

Comments are closed.