obuka2

ОБУКА – Лако до средстава ЕИБ-а и подршке за развој малих и средњих предузећа

Фонд за развој Републике Србије у сарадњи са Привредном комором Србије наставља своју мисију подршке привредницима кроз организацију бесплатних обука, намењених свима којима је потребна подршка за развој бизниса. Ове обуке су отворене за све привреднике са идејама чије пословне стратегије захтевају финансијску подршку, као и све заинтересоване за добијање неопходних средстава из фондова Европске уније, које Фонд за развој Републике Србије нуди по повољним условима.

Присутни ће сазнати све новости, решити се свих недоумица о припреми документације и добити савете и помоћ искусних стручњака. Друго представљање услова конкурса за кредите за трајна обртна средства, као и инвестиционе кредите у оквиру програма који Фонд спроводи у сарадњи са Европском инвестиционом банком, одржаће се 14. марта 2024. године са почетком у 11 часова, у сали Регионалне привредне коморе Нишавског, Пиротског и Топличког управног округа (Велика сала зграде Бановине), на адреси Добричка 2, у Нишу.

Европска инвестициона банка, је банка Европске уније која активно помаже малим и средњим предузећима. Фонд за развој успешно сарађује са ЕИБ-ом, а наша нова кредитна линија, која је тек активирана, нуди средства по изузетноповољним условима.

Будите део овог важног догађаја који ће вам пружити могућност да се информишете, умрежите и унапредите своје пословање. Видимо се 14. марта у Нишу!

Comments are closed.