obuka-np

Трећа бесплатна обука у Новом Пазару

Фонд за развој Републике Србије организује трећу бесплатну обуку за привреднике 25. марта 2024. године са почетком у 11ч, у Свечаној сали Културног центра у Новом Пазару, на адреси Стевана Немање 2. Обуке су отворене за све привреднике са идејама чије пословне стратегије захтевају финансијску подршку, као и све заинтересоване за добијање неопходних средстава из фондова Европске уније, које Фонд за развој Републике Србије нуди по повољним условима.

Присутни ће сазнати све новости, решити се свих недоумица о припреми документације, добити савете и помоћ искусних стручњака, чути о условима конкурса за кредите за трајна обртна средства, као и инвестиционе кредите у оквиру програма који Фонд спроводи у сарадњи са Европском инвестиционом банком.

Европска инвестициона банка, је банка Европске уније која активно помаже малим и средњим предузећима. Фонд за развој успешно сарађује са ЕИБ-ом, а наша нова кредитна линија, која је тек активирана, нуди средства по изузетно повољним условима.

Придружите се овом важном догађају који ће вам пружити могућност да се информишете, умрежите и унапредите своје пословање. Видимо се 25. марта у Новом Пазару!

Comments are closed.