jp1

Састанак директорке Фонда за развој Татјане Матић са представницима Џ.П. Моргана

Директорка Фонда за развој РС Татјана Матић се у пријатној атмосфери састала са Сајмоном Форсајтом, потпредседником Одељења за јавни сектор у Европи у компанији Џ.П. Морган, једнoј од највећих и најпознатијих финансијских институција на свету, и његовом сарадницом Дуњом Диздаревић. Џ.П. Морган је водећа банка у Сједињеним Америчким Државама и глобални лидер у финансијским услугама, нудећи решења најзначајнијим корпорацијама, владама и институцијама у више од 100 земаља.

На радном састанку дискутовало се о могућностима сарадње ове институције са Фондом за развој Републике Србије, укључујући области инвестиционог банкарства, развојног финансирања и саветодавних услуга за јавни сектор. Циљ нам је да применимо најбоље светске праксе и решења како бисмо побољшали финансијске услуге и подршку за српске компаније и институције.

Са активом од 2,6 билиона долара и глобалним присуством у више од 100 земаља, Џ.П. Морган је идеалан партнер за унапређење наших финансијских капацитета и подстицање економског раста у Србији. Верујемо да ће ова потенцијална сарадња донети значајне бенефите и омогућити нашим привредним субјектима лакши приступ глобалним финансијским тржиштима и ресурсима.

Comments are closed.